ACNAP

Učlanite se besplatno u ACNAP

ACNAP kongres

Europsko kardiološko društvo (European Society of Cardiology, ESC) je jedna od najuglednijih i najutjecajnijih medicinskih organizacija u svijetu, posvećena unapređenju kardiološke znanosti i prakse. Osnovano je 1950. godine i sjedište mu je u Nici, Francuska.

ACNAP

Association of Cardiovascular Nursing & Allied Professions (ACNAP) | Europsko udruga kardioloških medicinskih sestara i srodnih profesija

ACNAP je jedna od šest specijaliziranih asocijacija koje djeluju pod okriljem Europskog kardiološkog društva (European Society of Cardiology, ESC).

Glavni cilj ACNAP-a je promicanje i unapređenje kvalitete skrbi za pacijente s kardiovaskularnim bolestima kroz podršku kardiovaskularnim medicinskim sestrama i drugim stručnjacima koji rade u ovom polju. Ova asocijacija pruža platformu za dijeljenje znanja, iskustava i istraživanja, te promovira stručno usavršavanje i edukaciju svojih članova.

ACNAP organizira različite edukacijske događaje, radionice, simpozije i webinare kako bi podržala kardiovaskularne medicinske sestre i ostale zdravstvene profesionalce u unaprjeđenju njihovih vještina i znanja u liječenju srčanih bolesti. Također, ACNAP igra važnu ulogu u izradi smjernica za praksu u kardiologiji, kako bi se osigurala najbolja skrb za pacijente.

Članovi ACNAP-a su medicinske sestre, medicinski tehničari, fizioterapeuti, nutricionisti i drugi stručnjaci koji rade u kardiologiji i prateće profesije. Suradnja s Europskim kardiološkim društvom omogućuje ACNAP-u da se aktivno uključi u kardiološke inicijative i događaje širom Europe i globalno.

Kroz svoj rad, ACNAP doprinosi napretku u području kardiologije, skrbi za pacijente s srčanim bolestima te unapređenju edukacije i znanja svih zdravstvenih stručnjaka koji sudjeluju u liječenju srčanih bolesti i vaskularnih poremećaja.

Postani ACNAP sreberni član

Postani ACNAP sreberni član

Postanite ACNAP sreberni član i iskoristite dodatne pogodnosti članstva.

EuroHeartCare – ACNAP Congress 2021

EuroHeartCare – ACNAP Congress 2021

ovogodišnji kongres Europske udruge kardioloških medicinskih sestara i srodnih profesija održati će se u virtualnom obliku od 18. do 19.6.

Članovi HUKMS i ACNAP

Galerija slika

Hrvatska udruga kardioloških medicinskih sestara

Telefon

+385 (1) 2367500

Adresa

Klinika za bolesti srca i krvnih žila | KBC Zagreb

Kišpatićeva 12 | HR 10 000 Zagreb