Poštovane kolegice i kolege,

poznato nam je da hrvatska kardiološka praksa prati trendove razvoja moderne svjetske prakse. Dijagnostika i liječenje bolesnika provodi se prema smjernicama Europskog kardiološkog društva i primjenjuju najnovija tehnološka dostignuća. Već dugi niz godina hrvatsko kardiološko sestrinstvo neprestalno traga za novim spoznajama kako bi unaprijedili sestrinsku praksu i poboljšali skrb za naše bolesnike. Stoga su svrha i cilj utemeljenja Hrvatske udruge kardioloških medicinskih sestara bili pomoć kardiološkim medicinskim sestrama pri edukaciji i stjecanju novih znanja. Kako bi pratili trendove razvoja moderne svjetske kardiološke prakse i odgovorili novim izazovima nužna je naša aktivna nazočnost u asocijacijama svjetske kardiološke prakse. Da je HUKMS prepoznata kao vrijedan partner u organizaciji mogućnosti razmjene znanja i iskustva europskog kardiološkog sestrinstva govori činjenica da je HUKMS 2015. godine bila suorganizator Council on Cardiovascular Nursing and Allied Professions (CCNAP) u organizaciji i održavanju EuroHeartCare2015 koji je održan u Dubrovniku.

CCNAP je jedno od vijeća Europskog kardiološkog društva i budući da su naši kardiolozi članovi Europskog kardiološkog društva uputno je da i kardiološke medicinske sestre budu članovi CCNAP kao krovne organizacije europskog kardiološkog sestrinstva. Kao članovi CCNAP jednostavnije i bolje će mo sudjelovati u različitim edukacijskim programima te dolaziti do novih spoznaja. Također, svojim sudjelovanjem zasigurno će mo pridonijeti razvoju cjelokupnog europskog kardiološkog sestrinstva.

Welcome to CCNAP

ČLANSTVO U CCNAP JE BESPLATNO!

POZNATIM ENTUZIJAZMOM I ŠIRINOM ZNANJA POSTANIMO LIDERI EUROPSKOG KARDIOLOŠKOG SESTRINSTVA!!!

Molimo sve članove koji se učlane u CCNAP da tajnici HUKMS pošalju: ime i prezime i ID (identifikacijski broj) ESC-CCNAP članstva kako bi unijela u registar članova HUKMS.