9. kongres Hrvatske udruge kardioloških medicinskih sestara

9th Congress of Croatian Association of Cardiology Nurses

24. 11. – 27. 11. 2022. Hotel Westin, Zagreb

 

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji!

 

Osobita mi je čast i zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite na 9 kongresu Hrvatske udruge kardioloških medicinskih sestara i 14 kongres Hrvatskog kardiološkog društva koji će se održati  od 24. 11. do 27. 11. 2022. godine u Zagrebu /Hotel Westin/.

 Kongresne web stranice

Naš četverodnevni kongres usmjeren je na sadržaje od najvećeg interesa za sve zdravstvene profesionalce koji su na bilo koji način povezani s kardiovaskularnom praksom.

Na kongresu ćemo predstaviti stanje i izazove u hrvatskoj kardiološkoj praksi, razmijeniti iskustva i raspraviti probleme, a u središtu su kongresa teme koje će nas upoznati s najnovijim postignućima moderne svjetske kardiološke prakse.

 

Predavači na kongresu biti će potvrđeni stručnjaci iz domaće i svjetske prakse, a dio programa uključit će usmena izlaganja, prezentacije postera i prikaze zanimljivih slučajeva iz svakodnevne kliničke prakse koji će nas voditi kroz stručni rad sudionika.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite kao aktivni sudionici s radovima koji će biti objavljeni u suplementu časopisa „Cardiologia Croatica”

 

Nadam se da će široka lepeza stručnih sadržaja potaknuti kreativne rasprave, a da će neformalna i prijateljska druženja u našem glavnom gradu upotpuniti cjelokupan doživljaj te da će nam Zagreb ostati u srcu.

 

 

Predsjednici kongresa:

Ana Ljubas, mag. med. techn., FESC

Ivica Benko, dipl. med. techn., ECDSAP