9.-12.11.2023.
Makarska

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji!

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite na 10. kongresu Hrvatske udruge kardioloških medicinskih sestara (HUKMS) koji će se održati  od 09. do 12. 11. 2023. godine u Makarskoj /Hotel Park/.

Program 10. kongresa usmjeren je na medicinske sestre/tehničare i srodne profesionalce. Kao i na  našim prethodnim kongresima stručni sadržaji koji će se odvijati kroz četiri dana obuhvatiti će sva područja iz kardiologije i sumirati novosti. Cilj nam je prikazati postignuća, ali i probleme današnje sestrinske kardiološke prakse.

Fokus desetog kongresa je „Skrb usmjerena na čovjeka: kako do nje doći?“
Budući da je ovo naš jubilarni kongres za predavače i predsjedatelje pozvali smo ugledne stručnjake iz domaće i svjetske kardiološke prakse.
Također ćemo imati priliku kroz usmena izlaganja, poster prezentacije i prikaze zanimljivih slučajeva iz svakodnevne kliničke prakse sudionika predstaviti naša postignuća, razmijeniti iskustva i raspraviti bitne probleme.

Posebna pozornost bit će posvećena produbljivanju naše suradnje s Association of Cardiovascular Nursing & Allied Profesions.

Pozivamo Vas da nam se pridružite kao aktivni sudionici s radovima koji će biti objavljeni u suplementu časopisa „Cardiologia Croatica”

Nadamo se da će naš stručni sadržaj biti poticaj daljnjem razvoju hrvatskog kardiološkog sestrinstva, a da će neformalna i prijateljska druženja upotpuniti cjelokupan doživljaj te da će nam Makarska ostati u srcu.

Predsjednici kongresa:
Ana Ljubas, mag. med. techn., FESC
Ivica Benko, dipl. med. techn., ECDSAP
Doc. dr. sc. Ivica Matić

Datum održavanja:
9.-12.11.2023.
Mjesto održavanja:
Hotel Park, Makarska
Rana kotizacija:
do 9.10.2023.

Do kongresa

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Rana kotizacija:
do 9.10.2023.

Organizator kongresa
Hrvatska udruga kardioloških medicinskih sestara

Predsjednik kongresa
Ana Ljubas, Ivica Benko, Ivica Matić

Tajnici kongresa
Valentina Jezl, Krešimir Librenjak

Organizacijski odbor
Dorotea Bedeničić, Zdenka Ćurić, Ivanka Goršić, Milka Grubišić, Valentina Jezl, Marija Kasun, Marica Komosar-Cvetković, Gordana Kosalec, Martina Kralj, Krešimir Librenjak, Adrijana Livaja,Tomislav Maričić, Ana Marinić, Anita Miljas, Vjera Pisačić, Ana Požega, Marija Renić, Željka Stojkov, Andrea Studen, Monika Tuzla, Nevenka Vila, Alemka Vujčić, Marin Žilić

Stručni i Programski odbor
Ivica Benko /HR/, Lynne Hinterbuchner /A/, Zdenka Ćurić /HR/, Danijela Grgurević /HR/, Valentina Jezl /HR/ /HR/, Ana Marenić /HR/, Ana Ljubas /HR/, Ivica Matić /HR/, Irena Trampuž /SLO/,  Izabella Uchmanowicz /POL/, Tanja Žontar /SLO/

 

 

Primjeri pripreme sažetaka