Poštovani,

od 17. do 18. rujna 2021.  u  Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji organizira se 1.  hrvatski kongres prevencijske i sportske medicine te kardiološke rehabilitacije s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom „SCIENCE FOR HEALTH“  koji će tematski objediniti struku, znanost i praksu.

Sadržaj simpozija će obuhvaćati ključna znanja o medicini životnog stila, prevencijskoj i sportskoj medicini i kardiološkoj rehabilitaciji.

Program čine plenarna predavanja, znanstvena priopćenja, radionice funkcionalnih testiranja u sportskoj i rehabilitacijskoj medicini (CPET), radionice EKG-a u sportaša te interaktivne edukativne sadržaje.

Na predmetnom simpoziju planira se u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci predstaviti novi poslijediplomski studij „ Sportska i rehabilitacijska medicina“ te obaranje Guinnessovog rekorda u najdužem podvodnom hodu u jednom dahu u izvedbi našeg sportaša Vitomira Maričića.

Kongres je internacionalnog karaktera, a svoj su dolazak uz predavače iz Republike Hrvatske potvrdili eminentni svjetski predavači iz navedenog područja.

Vašim pozivnim predavanjima, kongresnim priopćenjima i aktivnim sudjelovanjem pridonijeti ćete uspješnosti našeg Kongresa.

Vjerujemo da ćete podržati naše napore i planirati ovaj događaj u vašem kalendaru.

Tom prilikom održati će se i sastanak Radne skupine za prevenciju i rehabilitaciju Hrvatske udruge kardioloških medicinskih sestara.

Predsjednici sastanka

  • Irena Kužet Mioković
  • Marica Komosar Cvetković

Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju

 

Službena WEB stranica: www.science4health.eu