Poštovane kolegice i kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nam se pridružite na tradicionalni 19. simpozij o aritmijama i elektrostimulciji srca – CroRhythm 2021, Radne skupine za aritmije i elektrostimulaciju Hrvatskog kardiološkog društva s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati 15. – 17. travnja 2021.

Prethodno, 15. travnja biti će održan sada već 3. sastanak medicinskih sestara i pridruženih profesija o aritmija i elektrostimulaciji srca.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije vezane uz COVID-19 simpozij smo morali otkazati prošle, 2020. godine, tako da je od prošlog sastanka medicinskih sestara prošlo gotovo 3 godine. Budući da epidemiološka situacija nažalost i dalje ne dopušta održavanje simpozija kao prethodnih godina tj. okupljanjem oko petstotinjak sudionika –  članova našega društva te inozemnih i domaćih gostiju, simpozij Radne skupine za aritmije i elektrostimulaciju Hrvatskog kardiološkog društva, te isto tako Hrvatske udruge kardioloških medicinskih sestara, održati će se u virtualnom obliku.

Vjerujemo da ćete kao i prethodnih godina pronaći zanimljive teme i predavanja, s posebnim naglaskom na nove tehnologije koje su nam na raspolaganju za liječenje svih mogućih poremećaja srčanog ritma u proteklom trogodišnjem razdoblju.

Također ove godine novost i velika čast je organizacija zajedničke sesija s Europskim aritmološkim društvom (EHRA) u kojom će nam se pridružiti i trenutni predsjednik EHRA-e, prof. Christophe Leclercq.

Napominjemo kako će prvi dan (15.4.) biti organiziran simpozij medicinskih sestara, te naredna dva dana (16. i 17.4.)  liječnički dio simpozija. Svaki simpozij zahtjeva zasebnu registraciju koja je besplatna za sve zainteresirane polaznike.

Također napominjemo kako je cijeli simpozij u postupku vrednovanja od strane Hrvatske komore medicinskih sestara. Za ostale polaznike koji su članovi drugih komora biti će osigurana potvrdnica u elektronskom obliku nakon održanog simpozija.

Više detalja možete pronaći na poveznicama u nastavku.

Web stranice simpozija

Finalni program – medicinske sestre i pridružene profesije

Veselimo se Vašem sudjelovanju.

 

S poštovanjem,

Ana Ljubas, mag.med.techn., NFESC

Predsjednica Hrvatske udruge kardioloških medicinskih sestara

Ivica Benko, dipl.med.techn., ECDSAP

Predsjednik 3. sastanka o aritmijama i elektrostimulaciji srca HUKMS