Poštovane kolegice i kolege,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nam se pridružite u Opatiji, gdje će se u razdoblju od 20. – 22. travnja 2018. održati 18. simpozij Radne skupine za aritmije i elektrostimulaciju Hrvatskog kardiloškog društva s međunarodnim sudjelovanjem, te 2. sastanak medicinskih sestara o aritmijama i elektrostimulaciji srca Hrvatske udruge kardioloških medicinskih sestara.

“CroRhythm” započeo je 1999. godine, kao  simpozij Radne skupine za aritmije i elektrostimulaciju Hrvatskog kardiološkog društva. Dosadašnji simpoziji privukli su vrlo ugledne članove europske i svjetske aritmološke zajednice, praćeni su stalnim povećanjem broja sudionika s vrlo jasnom tendencijom povećanja kvalitete i kvantitete programa. Prije dvije godine po uzoru i angažman spomenute radne skupine organizaran je i 1. sastanak medicinskih sestara u aritmologiji. Sastanak koji je bio iznimno posjećen i ocijenjen vrlo pozitivnim kritikama.

Uz brojna zanimljiva predavanja poznatih međunarodnih i domaćih aritmologija, očekujemo zanimljive teme i prikaze slučaja medicinskih sestara u aritmologiji, kao i interaktivne radionice i korisne rasprave. Predavanja će, osim medicinskim sestrama u kardiologiji, biti prilagođena i ostalim kolegicama koje se svakodnevno susreću s aritmološkim pacijentima (hitna služba, anestezija i sl.).

Osim atraktivnog programa, kao i uvijek jamčimo radost prijateljskog druženja u prekrasnoj Opatiji.

 

Web stranice simpozija

 

Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju.

Ivica Benko
dipl.med.techn., ECDSAP
Predsjednik radne skupine za aritmije i elektrostimulaciju srca HUKMS

Slide8 Slide9 Slide10

Kompletni program možete preuzeti ovdje.